Ballonnenclown  
 

070 - 8889345

Ballonnenclown

donna cerca donna Genova uomo cerca uomo Salerno Ballonnenclown
Is er binnenkort iemand jarig? Dan wordt de verjaardag vast gevierd met vriendjes en vriendinnetjes? Een verjaardag is natuurlijk niet compleet zonder vrolijk gekleurde ballonnen! Om het kinderfeestje nog completer te maken, nodigt u een ballonnenclown uit op het feestje! Een ballonnenclown is gezellig, enthousiaste, grappig, een beetje dom en natuurlijk heel goed met ballonnen! Clown Noni en zijn vriendjes staan te popelen om op jou kinderfeestje te komen en de woonkamer te vullen met olifanten, hondjes, giraffen en allerlei andere ballonfiguren.

donna cerca uomo Roma De ballonnenclown komt niet alleen langs om de kinderen een ballonfiguur te geven, hij/zij maakt er echt een leuke interactieve show van! De ballonnenclown snapt namelijk nog niet echt hoe het moet… en heeft de hulp van de kinderen nodig om de mooiste figuren te maken. Kunnen de kinderen hem uitleggen hoe de ballonnen clown de ballonnen opblaast en er een knoopje inlegt?! Pas goed op want de ballonnen vliegen u om te oren!

donna cerca uomo Massa Bekijk hier de Promo Video van Clown noni:

De kinderen zullen erg moeten lachen om de iets wat domme ballonnenclown en als zij weer naar huis gaan, mogen zij natuurlijk het ballonfiguur mee naar huis nemen!

Als u op zoek bent naar een leuke ballonnenclown dan bent u bij Clown Noni aan het juiste adres! Naast ballonnenclown is hij ook een echte show clown! Hij kan een interactieve show geven van een uur. Hij gaat met de kinderen zingen, dansen en goochelen en natuurlijk eindigt hij met een hilarische ballonnen act.

Clown Noni heeft ook nog een aantal vriendjes en vriendinnetjes die ook in te zetten zijn als ballonnenclown. Ook als u een schmink clown zoekt, bent u hier aan het juiste adres. De vriendinnetjes van Clown Noni zijn gek op kleurtjes en glitters en gaan hiermee graag aan de slag om van alle kindergezichtjes prachtige portretten te maken!

Info aanvragen