Clown kinderfeestje  
 

070 - 8889345

Clown kinderfeestje

uomo cerca donna Reggio di Calabria uomo cerca donna Sardegna Sardegna Clown kinderfeestje
Is er binnenkort iemand jarig? Dan is het natuurlijk tijd voor ene kinderfeestje! Een kinderfeestje is misschien wel het leukste feestje van het jaar! De jarige wordt verwend met mooie cadeaus, de woonkamer wordt versierd, de jarige mag de klassen rond met lekkere traktaties en er wordt natuurlijk een kinderfeestje georganiseerd!

coppia cerca uomo Parma Als u de jarige een feestje wil geven die hij/zij en de vriendjes nooit meer zal vergeten dan nodigt u natuurlijk een clown uit op het kinderfeestje!

Clown Noni en zijn vriendjes staan te popelen om op het kinderfeestje te komen en de kinderen interactief te vermaken met vrolijke liedjes, lastige dansjes, magische trucs, hilarische grappen en natuurlijk mooie ballonfiguren.

uomo cerca donna Velletri Bekijk hier de Promo Video van Clown kinderfeestje:

De clown komt niet alleen op het feestje om de kinderen te verblijden met een ballon, de clown zal de kinderen tijdens het kinderfeestje aan het werk zetten! Zij zullen de clown moeten helpen met de moeilijke goocheltrucs. Natuurlijk wordt hun hulp beloond! Aan het eind van de show doet de enthousiaste, professionele clown nog een ballonnen act!

Clown Noni is onder andere bekend van de VPRO en weet dus heel goed hoe hij kinderen van alle leeftijden kan vermaken. Ook de vriendjes van Clown Noni hebben heel wat ervaring opgedaan en weten van ieder kinderfeestje een knalfeestje te maken!

Dus wilt u het leukste kinderfeestje van het jaar organiseren? Zet dan de limonade koud, schuif de stoelen aan de kant en nodig een clown uit op het kinderfeestje! Humor, interactie en gezelligheid gegarandeerd!

Info aanvragen