Clown noni's kinderfeestje!  
 

070 - 8889345

Clown noni's kinderfeestje!

uomo cerca donna Cosenza Zoekt u een clown voor uw kinderfeestje? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken! Clown Noni is dan de juiste clown. Zijn goede interactie met jong en oud zorgen er voor dat uw kinderfeestje een nog groter succes wordt!

donna cerca uomo Trentino-Alto Een 60 min. durende show met goochelen, liedjes en natuurlijk krijgen alle kinderen een mooi ballonfiguur!!

Clown noni thuis op bezoek

uomo cerca donna Legnano Een feest is geen feest als Clown Noni niet bij u thuis is geweest. Zijn snelle grappen, flitsende goocheltrucs en spetterende meezingers zorgen ervoor dat u even geen kind meer heeft aan de kinderen. Er bestaat zelfs een grote kans dat u straks zelf ook als een reuzenkleuter staat mee te swingen en springen! Want dit kinderfeestje is namelijk geschikt voor kinderen van 0 tot 88 jaar… Clown Noni’s jaren lange ervaring garandeert u een knalfeest dat de kinderen de eerste jaren zeker niet zullen vergeten.

Wat doet clown noni:

coppia cerca uomo Modena Een 60 min. durende interactieve kindershow met goochelen, liedjes, heel veel interactie en natuurlijk voor ieder kind een mooi ballonfiguur. Natuurlijk is Clown Noni ook inzetbaar voor Braderieen, Sinterklaasshows, buurtfeesten en nog vele andere evenementen!

Clown noni’s promo filmpje

Foto’s