Clown Sinterklaasfeest  
 

070 - 8889345

Clown Sinterklaasfeest

uomo cerca donna Lazio uomo cerca donna Cerignola Clown Sinterklaasfeest
De Sinterklaasperiode is de spannendste maar vooral ook de leukste tijd van het jaar! De Sinterklaasliedjes worden uit volle borst meegezongen, de geuren van pepernoten en andere lekkernijen zijn overal te ruiken en er wordt al flink nagedacht over het Sinterklaasfeest van dit jaar!

donna cerca uomo Marsala De verwachtingen zijn ook dit jaar weer groot. Hoe gaat u ervoor zorgen dat het Sinterklaasfeest ook dit jaar weer een groot succes wordt… Simpel! Met een clown op het Sinterklaasfeest! De clown en Sinterklaas hebben veel gemeen; ze zijn lief, gek op kinderen en het belangrijkste; de kinderen zij gek op hen!

uomo cerca donna Vicenza Bekijk hier de Promo Video van Clown noni:

Een combinatie van deze twee kindervriendin is gegarandeerd een succes! Als u een Sinterklaasfeest gaat organiseren, vergeet dan geen clown uit te nodigen.
Clown Noni en zijn vriendjes zijn gek Sinterklaasfeesten en komen graag langs om de kinderen interactief te vermaken en hen klaar te stomen voor de komst van Sinterklaas!

Viert u een Sinterklaasfeest met collega’s, met een vereniging, in een winkelcentrum, op school of ergens anders; Clown Noni en zijn vriendjes komen door heel het land en rekenen geen reiskosten!

Met een clown op het sinterklaasfeest worden de kinderen vermaakt met leuke liedjes, dansjes, goocheltrucs, ballonnen en pepernoten! De kinderen vermaken zich prima en de spanning wordt opgebouwd voor de komst van Sinterklaas!

Als u een clown wilt op het Sinterklaasfeest hoeft u alleen even contact met ons op te nemen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden, de prijzen en de beschikbaarheid! Naast een clown op het Sinterklaasfeest, kunt u bij ons ook terecht voor knutseltafels, pietendisco’s, sinterklaasspellen en overige entertainment.

Info aanvragen