Goochelclown  
 

070 - 8889345

Goochelclown

uomo cerca trans Bologna donna cerca uomo Altamura Goochelclown
Simsalabim, hocus pocus pas ik wou dat er een goochelclown op het kinderfeestje was! Een goochelclown op het kinderfeestje uitnodigen is zo makkelijk als het uitspreken van de toverspreuk.

donna cerca uomo Trentino-Alto Clown Noni en zijn vriendjes zijn de leukste clowns van Nederland. Zij zijn professioneel, ervaren, super enthousiaste en mega grappig! Deze clowns komen met alle plezier naar het kinderfeestje om de kinderen te vermaken met leuke grappen, magische trucs en mooie ballonfiguren. De goochelshow verbaast de kinderen niet alleen met bijzondere trucs, maar zorgt er met interactie voor dat de het kinderfeestje ene ware beleving wordt!

donna cerca donna Salerno Bekijk hier de Promo Video van Clown noni:

Clown Noni is een van de populairste, meeste bekende clowns. Hij is niet alleen bekend als clown, maar is wekelijks op de TV te zien! Bij de VPRO geeft hij kinderen goochel les. Goochelen kan hij dus als de beste!

Wilt u een goochelclown op het kinderfeestje? Ga dan naar clownnoni.nl en neem contact met ons op. Met alle plezier informeren wij u naar de mogelijkheden, de prijzen en de beschikbaarheid. Met onze creativiteit, ervaring en breed netwerk weten wij altijd de geschikte clown voor het kinderfeestje te vinden!

Niet alleen Clown Noni is een bekende goochelclown. Ook zijn vriendjes en vriendinnetjes kunnen er wat van! Tijdens een interactieve show worden de kinderen interactief vermaakt met liedjes, dansjes, grappen, ballonnen en bijzondere trucs. Een clown blijft een clown dus de hulp van de kinderen zal zeer nodig zijn tijdens het kinderfeestje.

De goochelclown kan dus een interactieve show geven en alle kinderen tegelijk vermaken, maar hij/zij kan bijvoorbeeld ook mobiel rondlopen tussen de gasten om hen te vermaken en te verbazen. Het is zelfs mogelijk dat de goochelclown een goochelworkshop geeft aan de kinderen op het kinderfeestje!

Info aanvragen