Kinderanimatie  
 

070 - 8889345

Kinderanimatie

uomo cerca donna Salerno uomo cerca donna Lombardia Kinderanimatie
Als u aan kinderanimatie denkt, denkt u natuurlijk gelijk aan een clown. En als u aan een clown denkt, denkt u natuurlijk aan een rode neus, grote schoenen, felle kleuren en leuke grappen. Dit alles vindt u terug in de populaire clown Noni! Dat is nog niet alles! Clown Noni heeft namelijk nog veel kenmerken! Hij is super enthousiast, professioneel, ervaren, een pro in improviseren en  hij is gek op interactie! Wat voor optreden of act Clown Noni ok uitvoert, iedere show zit vol met interactie. De kinderen worden nauw betrokken en er wordt dus echt een beleving gecreëerd met deze kinderanimatie!

uomo cerca donna Marsala uomo cerca donna Como Bekijk hier de Promo Video van Kinderanimatie:

Wat kan Clown Noni allemaal?
Dat clown Noni het ultieme kinderanimatie is, is wel duidelijk, maar wat doet hij allemaal? Clown Noni is voornamelijk bekend om zijn super leuke, gezellige, interactieve show. De kinderen worden een uur lang vermaakt met liedjes, dansjes, grappen en bijzondere trucs. Ook doet hij een super leuke ballonnen act. Als de kinderen hebben geholpen met het opblazen van de ballon en als er ein-de-lijk een knoopje in de ballon is gelegd, wordt de hulp van de kinderen beloond met een prachtig ballonfiguur.

Clown Noni kan ook als mobiele kinderanimatie worden ingezet. Hij loopt rond tussen de gasten en vermaakt hen met mooie ballonfiguren en leuke trucs en grappen.

Niet alleen clown Noni is in te zetten als leuk kinderanimatie. Ook zijn vriendjes weten jong en oud te vermaken! Naast ballonnenclowns en clowns die een show geven, heeft Clown Noni ook vriendjes die kunnen schminken en kunnen knutselen. Zelfs voor een springkussen kunt u bij ons terecht.

Als u op zoekt naar leuke kinderanimatie, neem dan even contact met ons op! Wij denken graag met u mee en met onze creativiteit, kennis en netwerk moet het zeker lukken om de juiste kinderanimatie te regelen voor uw evenement!

Info aanvragen