Ballonnenclown kinderfeestje  
 

06 - 11115111

Ballonnenclown kinderfeestje

bedava slot makina oyunları kollu slot oyunları Ballonnenclown kinderfeestje
Als u aan een feestje denkt, denkt u waarschijnlijk aan slingers, taart, visite en ballonnen. Om het kinderfeestje nog feestelijker te maken, nodigt u natuurlijk een ballonnenclown uit!

casino oyunları hileleri Als de deurbel gaat, rennen de kinderen naar de deur. Daar zien zij een rode neus, grote schoenen, felle kleuren… het is een clown!! De kinderen worden al enthousiast bij het zien van de clown, maar als zij er tijdens het kinderfeestje achter komen wat de ballonnenclown allemaal kan, kan het feest niet meer stuk!!

slot oyunları hilesi Bekijk hier de Promo Video van Ballonnenclown kinderfeestje:

De ballonnenclown is niet alleen professioneel, enthousiast en gezellig, maar ook heel goed met ballonnen! Misschien komt het door de druk van het feestje, maar de ballonnenclown is ineens vergeten hoe hij ook alweer een ballon opblaast!? Tijdens de interactieve ballonnenact zullen de kinderen flink aan de bak moeten. Zij geven de clowns tips en aanwijzingen en na een hoop gelach, foutjes en geoefen, is het eindelijk gelukt; de ballon is opgeblazen en er zit een knoopje in! De ballonnenclown kan eindelijk aan de slag en maakt de meeste creatieve, mooiste ballonfiguren. Binnen no time is de woonkamer gevuld met bloemen, hondjes, giraffen, muizen, hoeden, zwaarden en noem het maar op!

Met een ballonnenclown op het kinderfeestje, bent u ervan verzekerd dat het een KNALfeest wordt!

Clown Noni is een professionele clown en ook zijn vriendjes zijn ervaren en professioneel.

Naast een ballonnenclown op het kinderfeestje is het ook mogelijk dat de clown de kinderen vermaakt met een interactieve show. Hij zal met de kinderen dansen, zingen, goochelen en lachen. Aan het eind van de show doet hij nog een ballonnen act en krijgen de kinderen een mooi ballonfiguur mee.

De ballonnenclown kan ook als mobiel entertainment worden ingezet. Hij/zij zal rond lopen in het publiek en de kinderen vermaken met mooie ballonfiguren!

Voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen. Met alle plezier informeren wij u naar de mogelijkheden, prijzen en de beschikbaarheid.

Info aanvragen