Clown Emmen  
 

06 - 11115111

Clown Emmen

oyun makineleri hileleri watch Clown Emmen
Is er bijna iemand jarig? Dan wordt er vast en zeker een feestje gevierd voor de jarige! Als u aan een verjaardag denkt, denkt u natuurlijk meteen aan een clown! Een clown is namelijk het symbool van een verjaardag. De rode neus, de gekleurde kleren, de grote schoenen… Ieder kind wordt enthousiast van het zien van een clown. Dat werkt ook andersom; de clown uit Emmen wordt ook mega enthousiast van kinderen, dus als hij op het kinderfeestje mag komen, zal hij alles uit de kast halen om de kinderen op het feestje te vermaken!

slot oyunları chicago lucky king oyna Bekijk hier de Promo Video van Clown Emmen:

Clown Noni en zijn vriendjes zijn professionele, beroepsclowns. Zij weten de kinderen altijd interactief te vermaken. Een uur lang zullen de kinderen vermaakt worden met leuke liedjes, vrolijke dansjes, hilarische grappen en magische goocheltrucs. Aan het eind van deze hilarisch, interactieve show, die ook in de woonkamer in Emmen gegeven kan worden, zal de clown nog een ballonnen act doen. De kinderen zullen de clown moeten helpen bij het opblazen van de ballonnen. Na een hoop gelach, krijgen de kinderen allemaal een mooi ballonfiguur mee naar huis

De professionele, enthousiaste, super grappige clown is niet alleen gek op kinderfeestjes in Emmen en omgeving. De clown komt ook graag op bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, een bruiloft, een opening, een winkelcentrum of een ander evenement waar kinderen komen.

Via Clown Noni vind u altijd de geschikte clown! Als u even contact met ons opneemt, zullen wij u vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden, de prijzen en de beschikbaarheid van de clowns. Clown Noni en zijn vriendjes komen met veel plezier naar Emmen en rekenen geen reiskosten!!

Info aanvragen