Clown Leiden  
 

06 - 11115111

Clown Leiden

ruleta salou rentalmar apartment rulet kumar oyunu Clown Leiden
Op zoek naar een leuke, professionele clown in de buurt van Leiden? Clown Noni springt in zijn auto en  rijdt zo naar het feestje in Leiden. U hoeft niet eens reiskosten te betalen!

slot oyunlari nasil oynanir Gaat u een kinderfeestje thuis vieren? Is er een feestelijke opening van een bedrijf, een winkelcentrum, is er een feestje op school of moeten de kinderen tijdens een bruiloft vermaakt worden? Clown Noni of een van zijn vriendjes komen graag op ieder feestje en vermaakt alle kinderen met de mooiste ballonfiguren! Als u Clown Noni of een van zijn vriendjes uitnodigt op het feestje wordt het gegarandeerd een succes! De professionele clowns kunnen namelijk nog veel meer dan ballonfiguren uitdelen. De ballonnenclowns maken er een interactieve ballonnen show van waarbij de kinderen worden vermaakt en worden uitgedaagd om deel te nemen! Het feest wordt dus een ware beleving! Kunnen de kinderen de clown uitleggen hoe hij het best een ballon opblaast? En als dat gelukt is, hoe maakt hij er dan een knoopje in? De ballonnen act zorgt niet alleen voor vermaak en interactie maar vooral voor hilariteit en gezelligheid bij de kinderen. Natuurlijk wordt de hulp uiteindelijk beloond met een prachtig ballonfiguur voor ieder kind!

De clown Leiden kan echter nog veel meer dan een ballonnen act! Clown Noni en zijn vriendjes zijn gek op feestjes en weten altijd het dak eraf te krijgen. Naast de leuke ballonnen act kunnen zij de kinderen ook vermaken met een interactieve show. De kinderen worden een uur lang vermaakt met liedjes, dansjes, grappen en moeilijke goocheltrucs!

Wat voor kinderfeest u ook organiseert, de leukste clowns vindt u op clownnoni.nl. Professionaliteit, ervaring, enthousiasme en interactie staan bij ons hoog ik het vaandel! Wilt u een interactieve show, een ballonnenclown, een schminkclown, een mobiele act, een clown als voorprogramma van het Sinterklaasfeest… Neem even contact met ons op en wij informeren u graag naar de mogelijkheden, beschikbaarheid en prijzen.

Veel plezier met de clown in Leiden of omgeving!

Info aanvragen kumar oyna okey