Clown Sinterklaas  
 

06 - 11115111

Clown Sinterklaas

king island oyna http://www.kahvealemi.com.tr/kumar-oynama-bozukluu-dsm-5.html Clown Sinterklaas
De decembermaand is aangebroken. Het kwik daalt, de Sinterklaasliedjes galmen door de schoorstenen en de geur van pepernoten verspreid zich door de straten. De Sinterklaasviering is voor de meeste kinderen het leukste feest van het jaar. Zij mogen hun schoen zetten, doen hun best met het zingen van de liedjes en maken prachtige tekeningen voor als zij de Sint en de pieten eindelijk weer in het echt mogen zien!

zevkine rulet oyna rulet oyunu ekşi Bekijk hier de Promo Video van Clown Sinterklaas:

Wilt u uw medewerkers en de kinderen uitnodigen om samen het Sinterklaasfeest te vieren? Leuk idee! Viert u het Sinterklaasfeest op de zaak of huurt u een locatie? Hoe u het Sinterklaasfeest ook gaat vieren, een Sinterklaas en Pieten kunnen natuurlijk niet ontbreken. Om het feest nog completer te maken, nodig je natuurlijk ook Clown Noni uit! De enthousiaste clown weet met zijn Zinderend Sinterklaas spektakel de kinderen te vermaken en hen klaar te stomen voor het Sinterklaasfeest! Leuke grappen, liedjes, dansjes, goocheltrucs en natuurlijk veel pepernoten mogen niet ontbreken op het Sinterklaasfeest. Het feest van Sinterklaas is pas compleet als Clown  Noni is geweest!

Ook de vriendjes van Clown Noni staan te popelen om de kinderen te vermaken tijdens het Sinterklaasfeest. De clowns kunnen een voorprogramma verzorgen voordat Sinterklaas komt, maar zij kunnen ook als mobiele act rondlopen als Sinterklaas er ook is. Wat denk u van een Pieten disco, een clown die schminkt, een clown die spelletjes doet… Niet alleen Sinterklaas is gek op Clown Noni en zijn vriendjes, ook de kinderen zullen volop genieten de grappige, enthousiaste clown.

Gaat u met het bedrijf een Sinterklaasfeest organiseren, neem dan even contact met ons op. De leukste clown komt het voorprogramma verzorgen, loopt mobiel rond of vermaakt de kinderen met schmink en ballonnen. Naast de leukste clown, vindt u hier ook de leukste pietendisco, knutseltafel, sinterklaasspelletjes en natuurlijk Sinterklaas en Pieten!

Info aanvragen