Clown Westland  
 

06 - 11115111

Clown Westland

source follow Clown Westland
Wilt u een clown op je kinderfeestje in de buurt van het Westland? Dat kan natuurlijk! Stelt u zich eens voor; Alle vriendjes en vriendinnetjes zijn uitgenodigd, de woonkamer is versierd met ballonnen en vrolijk gekleurde slingers, de taart staat vol met kaarsjes en de ballonnenclown is geregeld. Op de dag zelf komt de enthousiaste ballonnenclown binnen! De ballonnenclown is niet alleen te herkennen aan de rode neus en grote schoenen, maar is ook nog eens super grappig, lief en leuk, maar is ook een beetje dom… Daarom heeft de clown de hulp van de kinderen nodig bij het maken van de mooiste ballonfiguren!

rulet oyunu nasil oynanir okey king oyna Bekijk hier de Promo Video van Clown Westland:

Als u een clown uitnodigt via Clown Noni, weet u zeker dat u een professionele ballonnenclown in huis haalt. De enthousiaste, vrolijke clown komt niet alleen langs om wat ballonfiguren te maken, maar vermaakt de kinderen met een spectaculaire, interactieve ballonnen act. Hoe moet de clown ook alweer een ballon opblazen? En hoe krijgt de clown een knoopje in de ballon? Hilariteit en gezelligheid zijn de ingrediënten van de leuke ballonnen act. Als de kinderen de clown hebben geholpen, worden zij natuurlijk beloond met prachtige ballonfiguren. Hondjes, giraffen, hoeden, zwaarden, hartjes.. u kunt het zo gek niet bedenken of de ballonnenclown uit Westland maakt het!

Wat voor kinderfeest u ook organiseert, de leukste clowns vindt u op clownnoni.nl. Professionaliteit, ervaring, enthousiasme en interactie staan bij ons hoog ik het vaandel! Wilt u een interactieve show, een ballonnenclown, een schminkclown, een mobiele act, een clown als voorprogramma van het Sinterklaasfeest… De clowns komen niet alleen op jouw kinderfeestje, maar kunnen ook uitgenodigd worden op een bruiloftsfeest, een opening, een bedrijfsfeest of zelfs een festival!

De clown Westland kan de ballonnen act ook combineren met een leuke show vol liedjes, dansjes, grappen en magische goocheltrucs. De kinderen worden een uur lang interactief vermaakt en krijgen aan het eind van de show een ballonfiguur

Info aanvragen