Clown huren Nijmegen  
 

06 - 11115111

Clown huren Nijmegen

toptan slot makinesi slot poker oyunları Clown huren Nijmegen
Een clown huren in Nijmegen? Dan is het maar goed dat u hier terecht bent gekomen! Clown Noni en zijn vriendjes komen namelijk in heel Nederland en u betaald GEEN reiskosten! Ben jij binnenkort jarig? Dan mag je natuurlijk trakteren op school, cadeautjes uitpakken en het allerleukste is natuurlijk het kinderfeestje vieren! Alle vriendjes en vriendinnetjes worden uitgenodigd en het wordt een groot feest! De slingers worden opgehangen, de ballonnen worden opgeblazen, de taart wordt van kaarsjes voorzien en het feest is bijna compleet! U leest het goed; bijna! Een kinderfeestje is natuurlijk niet compleet zonder een super leuke, grappige, enthousiaste clown!

king of fighter 97 oyna ücretsiz casino oyunları chery Bekijk hier de Promo Video van Clown Huren Nijmegen:

Interactie, gezelligheid en energie zijn de kenmerken van de clown die u kunt huren voor het kinderfeestje in Nijmegen en omgeving. De clowns zijn niet alleen super leuk, grappig en mega enthousiast, zij zijn ook een beetje dom… Met een beetje hulp van de kinderen komt het vast en zeker goed met de show!

Als u een clown wilt huren in Nijmegen of omgeving bent u hier aan het juiste adres! Clown Noni en zijn vriendjes zijn professionele clowns en zijn gek op kinderfeestjes! Als alle kinderen op het feestje zijn, gaat de deurbel. Zodra de kinderen de rode neus van de vrolijke clown zien, begint het feest pas echt! De kinderen worden een uur lang vermaakt met vrolijke liedjes en dansjes, hilarische grappen, moeilijke goocheltrucs en natuurlijk prachtige ballonfiguren!

Clown Noni en zijn vriendjes zijn niet alleen te huren voor een kinderfeestje in Nijmegen of omgeving. Zij komen ook graag op een bruiloftsfeest, een besnijdenisfeest of een communie om de kinderen te vermaken met leuke grappen en magische trucs. Naast de particuliere feestjes, zijn de clown ook te huren voor bedrijfsfeesten en feesten voor verenigingen etc. Wilt u bijvoorbeeld een straatfeest, het carnavalsfeest of een feestelijke opening opleuken met een clown? Dan bent u bij ons ook meer dan welkom! Met alle plezier denken wij mee en informeren we u naar de mogelijkheden.

De clowns van Clown Noni kunnen ook op het Sinterklaasfeest komen om de kinderen kaar te stomen voor de komst van de Sint, zoeken mee naar Paaseieren en vermaken de kinderen tijdens het Kerstdiner!

Info aanvragen