Kinderfeestje clown  
 

06 - 11115111

Kinderfeestje clown

dice and roll oyna 1429 uncharted seas slot bedava oyna Kinderfeestje clown
Er is er een jarig, hoera, hoera dat kun je wel zien dat is… Wie de jarige in spe ook is, er wordt vast en zeker een kinderfeestje voor de jarige georganiseerd?

slot siteleri Een kinderfeestje is natuurlijk pas compleet als er een clown is geweest! En wilt u zorgen dat het kinderfeestje een waanzinnig groot succes wordt, nodig dan Clown Noni of een van zijn vriendjes uit op het kinderfeestje!

rus ruleti oyna 3d Bekijk hier de Promo Video van kinderfeestje clown:

Clown Noni en zijn vriendjes zijn namelijk ervaren, professioneel en mega leuk dus uw kinderfeestje wordt gegarandeerd een succes!

Als de ballonnen en de slingers opgehangen zijn, de taart klaar staat en alle vriendjes en vriendinnetjes van de jarige binnen zijn, gaat de deurbel! Vol enthousiasme struikel de clown naar binnen en vanaf dat moment is de glimlach van de kinderen niet meer weg te krijgen! Na een intensieve, hilarische warming up kan de interactieve show beginnen! Er wordt gedanst, gezongen, gelachen en gegoocheld. Natuurlijk heeft de clown op het kinderfeestje de hulp van de kinderen hard nodig! De hulp van de kinderen zal aan het eind van de show worden beloond met een leuke ballonnen act waarbij alle kinderen een mooi ballonfiguur krijgen!

Als u een kinderfeestje organiseert, kunt u het best een contact opnemen met ons. Clown Noni is namelijk niet de enige super leuke, professionele clown die u kunt boeken voor een kinderfeestje. Wij hebben nog een aantal ervaren clown met allen een eigen kwaliteit. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor een ballonnenclown, een schmink clown, een goochelclown en noem het maar op!

De clowns kunnen de kinderen tijdens het kinderfeestje vermaken met een interactieve show, maar kunnen ook als mobiel entertainment rondlopen om zo de gasten te vermaken met bijzondere trucs, leuke grappen en mooie ballonfiguren

Info aanvragen