Kinderfeestje Den Bosch  
 

06 - 11115111

Kinderfeestje Den Bosch

arabian caravan slot bedava oyna slot machine oyna Kinderfeestje Den Bosch
Wilt u een kinderfeestje in Den Bosch? Wat een leuk idee! En wat goed dat u bij ons terecht bent gekomen! Clown Noni en zijn vriendjes zijn de leukste clowns van Nederland. Zij komen in op kinderfeestjes in heel het land en rekenen geen reiskosten! Zij zijn professioneel, ervaren en natuurlijk super grappig! Ieder feestje zetten zij op zijn kop met de leukste grappen en natuurlijk de mooiste ballonfiguren. Of nu een ballonnenclown wilt boeken voor een kinderfeestje in Den Bosch, de kinderen tijdens een bruiloft wilt vermaken, een bedrijfsfeest wilt opleuken voor kinderen of iets anders te vieren heeft, alle kinderen zullen gek zijn op de ballonnenclowns!

book of ra ücretsiz oyna https://www.ruudseye.com/casino-oyunlar-eki.html Bekijk hier de Promo Video van Kinderfeestje Den Bosh:

Noni en zijn vriendjes komen op het kinderfeestje in Den Bosch en vermaken de kinderen met een ballonnen act. De grappige, lieve clown is een beetje onhandig en heeft dus de hulp van de kinderen nodig om te ballonnen op te blazen en er een knoopje in te krijgen. Als het beginnetje is gemaakt wordt de clown mega enthousiast en maakt voor ieder kind een prachtig ballonfiguur. De kinderen zijn super gelukkig met hun hondje, zwaard, hartje, hoed of ander figuur en ook de moeders worden verwend met een mooie bloem die u uiteraard geen water hoeft te geven!

Clown Noni en zijn vriendjes zijn niet alleen leuk en goed met ballonfiguren. Zij kunnen de kinderen ook vermaken met een super leuke, interactieve show. Zodra de clown binnen is, is het feest! Er wordt gezongen, gedanst en gelachen. Na een zware warming up is het dan tijd voor een lastig karwei; er wordt gegoocheld! Als de kinderen de clown goed hebben geholpen, worden zij natuurlijk beloond met een prachtig ballonfiguur!

Een clown boeken voor het kinderfeestje in Den Bosch is nog nooit zo makkelijk geweest. U hoeft niet het internet af te struinen naar een geschikte ballonnenclown. In plaats daarvan kunt u even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het boeken van een ballonnenclown. Naast Clown Noni, bekend van de VPRO, staan ook de vriendjes van hem te popelen om op jou feestje te komen. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden en de prijzen!

Info aanvragen